Einhell 

Tutustu ja ihastu Einhellin akku- tai verkkovirtakäyttöisiin puutarhakoneisiin tai Cellfastin puutarhan käsityökaluihin tai kastelutarvikkeisiin!

Einhell Power X-Change akkutuoteperheeseen tulee koko ajan myös uusia pihakoneita ja puutarhalaitteita, viimeisimpänä johdotonta vapautta edustava akkupuutarhapumppu.

Einhell pumppuvalikoima on muutenkin erittäin laaja ja edustava. Sieltä löytyy kyllä sopiva pumppu jokaiseen käyttötarkoitukseen. Kannattaa siis tutustua myös Einhellin pumppuesitteeseen!

Cellfast

Cellfast-valikoimissa uutta mm. pensas- ja oksasakset ja käsisahat pihan puiden ja pensaiden kunnossapitoon sekä kastelutarvikkeisiin tulleet venyvät ja kutistuvat Cellfast ZygZag kasteluletkut (ks. kuvasto sivu 115) ja Cellfast Pure juomavesiletkut (ks. 224).

Einhell-akkuruohonleikkurille testimenestystä

Einhell Power X-Change tuoteperheen akkuruohonleikkuri GE-CM 43 Li M sijoittui TM Rakennusmaailman (nro 4/2018) akkuruohonleikkurivertailussa jaetulle ensimmäiselle sijalle.
Tutustu tähän testimenestyjään ja muihin Einhell PXC-työkaluihin ja pihakoneisiin.

Alatuoteryhmät:
Einhell PXC akkupuutarhakoneet Einhell pumput Muut puutarhalaitteet Cellfast puutarhatyökalut Cellfast kastelutarvikkeet Einhell-tarvikkeet Peitteet