Akkuvoimalla tulevaisuuteen

Yhä useammat harrastajarakentajat ja puutarhanhoidosta kiinnostuneet arvostavat sitä johdotonta vapautta, minkä akkukoneet mahdollistavat. Suorituskyky, kestävyys ja pitkäikäisyys - nämä ovat hallitsevan tärkeitä iskusanoja niin sähköisen liikkuvuuden formula E-sarjassa kuin myös Einhellin akkutyökaluissa. Tätä taustaa vasten yhteistyö BMW:n kanssa formula E-sarjassa oli looginen ja strateginen askel, jolla Einhell-konserni avaa uusia teitä viestinnässään.

Einhell on ylpeä siitä, että on saanut olla BMW:n moottoriurheilun pääkumppani formula E-sarjassa kaudesta 2018/19 alkaen. Tämän yhteistyön myötä Einhell haluaa kehittyä entistä paremmaksi ja varmistaa paalupaikan DIY-sektorin akkuosaamisessa.

"Uskomme siihen, että seuraavan 10 vuoden aikana akku suurimmaksi osaksi korvaa sähköjohdon kotitalouksissa ja kotipihoissa. Siksi me keskitämme kaikki voimamme tuotekehityksessä Power X-Change akkujärjestelmäämme."

Andreas Kroiss
CEO, Einhell Germany AG

Kausi 2019/20

ABB FIA Championship 2019/20 on Formula E-luokan maailmanmestaruussarjan kuudes kausi.  Ensimmäinen yhteensä 14 kilpailusta ajettiin 22. marraskuuta Saudia-Arabian Diriyahissa. Kausi päättyy 26. kesäkuuta Lontoossa.
BMW i Andretti tiimin lisäksi kaudella 2019/20 sarjassa kilpailee 11 muuta tallia.

Kuvia kauden 2019/20 kisoista

1. kisa Diriyah, Saudi-Arabia

1. kisa Diriyah Saudi-Arabia: BMW-tiimin kuljettaja A. Sims

2. kisa Diriyah, Saudi-Arabia: kaksoisvoitto BMW-tiimille Saudia-Arabiassa

2. kisa Diriyah, Saudi-Arabia

2,8 sekuntia... 0 -> 100 km/h.

Ei enempää kuin 2,8 sekuntia tarvitsee uusi BMW:n kilpa-auto kiihtyäkseen 100 km/h nopeuteen. Tämä vauhti syntyy litiumioniteknologialla ja koska E-sarjan kilpa-autot liikkuvat akkuvoimalla päästövapaasti, voidaan kisat  järjestää kauneimpien suurkaupunkien keskustoissa.